Haber

Rüyada Mezarcı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mezarcı görmek ne demektir, rüyada Mezarcı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mezarcı nasıl tabir edilir? rüyada Mezarcı görmek nedir ve ne anlama gelir

Takip Et
Rüyada Mezarcı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mezarcı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mezarcı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mezarcı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mezarcı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Zor ve karmaşık işler yapan ve ömür boyu rahat yüzü görmeyen insana, Hapishane gardiyanına yahut çirkin işleri gizleyen kimseye delalet eder.Rüyada görülen mezarci müskül ve zor isleri yapan ve ölümüne kadar da bundan rahati olmayan bir kimsedir. Bir kimse yer altinda yas toprak kazdigini görse, batil bir seye dalar. Dag kazan kimseyi rüyada görmek. azametli ve güçlü bir kimseye yardimci olmasina isarettir. Kuyulari ve daglari kazan kimse hilekar ve hilesinde akilli ve ustaca hareket eden, kin ve düsmanligim gizli tutan bir adamdir. Kazdigi seyden ücret alirsa o kimse hile sahibi bir adamdir. Mezar kazicisini görmek, hapishane gardiyanina ve çirkin isleri gizlemeye isarettir.

Rüyada Mezarcı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mezarcı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 119 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.