Babil kadrosunda yer alan İrfan karakteri merak ediliyor. İrfan hakkında, Babil dizisi karakterleri arasında yer almasının ardından merak ediliyor. Dizide yer alan İrfan karakterine hayat veren Halit Ergenç ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.
İrfan Kimdir?
Halit Ergenç 30 Nisan 1970 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve şuanda 49 yaşının içindedir. 2007 de Gizem Soysaldı ile 1 yıl evli kalan Halit Ergenç eşinden ayrılmış ve 2009 da kendisi gibi oyuncu Bergüzar Korel ile evlenmiştir. Ünlü çiftin taktir edilen ve mutlu bir evlilikleri vardır. 1996 yılından beri 23 yıldır sanat camiasında aktif olan Halit Ergenç Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Tiyatro bölümü mezunudur. Aslında başarılı bir öğrenci olan Halit Ergenç İstanbul Teknik Üniversitesinde Gemi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazansa da bu işin kendine göre olmadığını anlamış ve yetenekli olduğunu fark ettiği tiyatroya geçmiştir.
Halit Ergenç’in tiyatrodan sonda büyük bir çıkış yakaladığı iki dizisi vardır Biri Aliye diğeri de Binbir Gece dizisidir. Daha sonra 2011-2014 Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman rolü ile dünyanın önünde saygı ile eğildiği bir isim halien gelmiştir. Sın olarak Vatanım Sensin dizisinde Cevdet karakteri ile yer almış ve yine başarısını ispat etmiştir. Oldukça yüksek bir bölüm başı ücret isteyen Halit Ergenç her projeye evet demeyen yer aldığı projede de başarısızlık yüzü görmeyen bir deneyimdir.
İrfan karakteri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »