Çaycuma ev yardımcısı iş ilanlarına sayfamız üzerinden ulaşabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz. Hemen ücretsiz ilan ver temizlik işi yapmak istediğin Çaycuma bölgesinde ilanın herkese ulaşsın.

Çaycuma Gündelikçi bayan aynı zamanda da temizlikçi bayan anlamın gelir. Çaycuma Temizlikçi Bayanlar; Temizlik işi bulduklarında kendi evlerindeki hasasiyeti müşterinin temizlik işindede göstermektedirler. Sayfamızda size en yakın Çaycuma Gündelikçi Bayanlara ulaşabilir, önerdiğimiz Çaycuma Temizlikçi Bayandan randevu alabilir ve Temizlikçi Bayana dahili telefondan ulaşabilir dilek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Çaycuma Temizlik İş İlanları 2023 Bugün Çaycuma bölgesinde ve çevresinde temizlikçi arayan firmalar ve iş yerleri. İşkur Temizlik Elemanı ilanları. Çaycuma civarında yüksek fiyat ve ücretle günlük ev temizliği yapacak kadın eleman günlük detaylı ev ve ofis temizliği ücreti ne kadar? Gündelik temizlikçi fiyatları kaç para?

Gündelikci bayan temizlik personelleri için iş ilanlarının yayınlandığı, adayların iş, firmaların eleman bulduğu insan kaynakları ve kariyer sitesi. Çaycuma için iş ilanı verin aradığınız işi ve elemanı hemen bulun, ücretsiz iş ilanı ver.

Ev temizliği ve yardımı Çaycuma bölgegesi ve çevresinde ev ve ofis temizliği hizmeti arayan bay ve bayanlar aşağıdaki formu doldurarak sizden hemen ücretsiz ilan verebilirsiniz ya da google, yandex, bing gibi arama motoru siteleri üzerinden bulundğunuz bölgedeki iş ilanlarını arayarak daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Çaycuma ev ve ofis temizliği iş ilanlarıyla ilgili sayfamıza mesaj bırakabilirsiniz.

Zonguldak Ofis Temizliği, temizlik şirketleri, temizlik firmaları, gündelikçi bayan, temizlikçi bayanlar, Çaycuma temizlikçi bayan arayanlar, gündelikçi bayan arıyorum, temizlikci eleman, gündelikci elaman

İlanlar 4 YORUM
4 yıl önce
Mehmet
İstanbuldan merhabalar Öncelikle kendini bilen bir insan istiyorum Ciddi olmalı insanları o kadar çok iyi tanıyorum Bunu anladığın halde uzaklaşırım herkese şans veren bir insan değilim zamanımı iyi değerlendirin Kendi Halimde bir insanım maneviyat çok ağırlıklı maddiyata gelirsek zaten çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir insanım Kimseye minnet etmeyecek kadar gururluyum ne ben başkasıyla karıştırırım ne de karşımdaki insan beni başkasıyla karıştırırsın gerek yok entrikalara sonu yok yalanların Ben şu an buradayız Sam benim gibi iyi niyetli düşünen bir insan da belki buradadır umuduyla Kısmetin nereden geleceği belli olmaz açılamıyorum çevremdekilere bana Beni anlayan yanında olabilen Bugüne kadar bütün olumsuzlukları bana bir çırpıda unut durabilecek Ben çektiğin bütün olumsuzluklara karşı sabır ve beklediğime değecek bir insan istiyorum ben düz bir insanım ya Siyahım ya Beyazın şu an samimi bir insanın profilin desin Şayet kendine güvenmiyorsan Lütfen benim zamanımı alma Ben ciddiyeti istiyorum Yalan dolanla işim olmaz Neysem oyum Sen de öylesin ki kriterlerimiz uyuyorsa Neden olmasın tanışmak isteyen dürüst bir bayanın aramasını veya Whatsaptan mesaj atmasını bekliyorum sevgiler ? 05304045135
t
4 yıl önce
Tugrul
ben temizlikçi arıyorum
M
4 yıl önce
Mastura
Merhaba ben mastura ozbekliyim temiz işi arıyorum bana iş verebilecek yer arıyorum zor durumdayim
A
5 yıl önce
Asli Kuruşoğlu
Ev temizliği acil