Elif 818. Bölüm izle - 12 Aralık Çarşamba
Sevilen dizi Elif'in 818. bölümünde neler yaşanacak? Elif son bölüm izle. Elif dizisi 818. bölüm fragmanı kanal 7 de ekrana geldi. Elif 818. bölüm özeti. Elif dizisinde Kerem ve Aslı neden el ele tutuşuyor? Kıymet Macide'ye gelen hangi dosyanın peşinde? Şafak ve Jülide arasında neler olacak? Parla neden kıskançlıktan adeta delirdi?
Elif 818. Bölüm Özeti şöyle: Şafak son anda gitmekten vazgeçer. Kıymet se Macide'nin gizlediği defterin peşine düşer. Kıymet amacına ulaşabilecek midir?
Şafak, Emirhan'ı bulur ve annesine teslim ederek başka şehre gitmek için yola çıkar. Ancak daha sonra gitmekten vazgeçer. Onun bu kararı Leman'ı olduğu kadar Jülide ile Emirhan'ı da çok sevindirir.
Şirkette ise Kerem ile Aslı mesaiye kalıp yapacakları büyük toplantı için çalışır. Parla, Kerem ile Aslı'nın beraber mesaiye kaldıklarını öğrenince öfkeden deliye döner.
Diğer yandan Macide hanım için çalışan Arif konağa gelir ve Macide'ye bir dosya teslim eder. Gözü Macide'nin üzerinde olan Kıymet bunu fark eder ve o dosyayı bulmak için çalışma odasına girer. Peki Kıymet masanın üzerinde duran ve Macide'nin Melek'le ilgili gerçekleri unutmamak üzere yazdığı defteri bulacak mıdır?
Elif 818. Bölüm Fragmanı izle
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »