En Çok İzlenen Eglenceli Bir Kanal İcin Her yastaki ve her cinsiyetteki ve yine her mesleki statüye sahip olan bireyi eglendiren, yer yer hüzünlendiren ama en cok da yeni yeni hayatlar ögreten tek televizyon kanali hic süphesiz FOX televizyon kanalidir. Her bireye hitap eden ve son derece eglenceli olan televizyon kanalini internet araciligi ile yolculuk sirasinda iken, birey is yerinde iken yani kisaca televizyonun olmamasina ragmen internet araciligi ile sevdigi diziyi, programi ya da haberi yakindan takip etmek isteyen her birey icin canli canli olarak televizyon izleme firsati TV Yayin Akisi araciligi ile mümkün olmaktadir. Ve bu baglamda internet sitesi araciligi ile yine her birey hem istedigi kanalin yayin akisini aninda ögrenebilecektir hem de canli canli olarak; takilmadan ve en önemlisi de es zamanli bir bicimde en güzel kanali izleyebilecektir.
Ayrica yayinlamis oldugu haber programi ile hem hafta ici hem de hafta sonu izlenme rekorlari kirarak, farkli görüslere sahip olan insanlari tek haber kanalinda objektif olarak birlestirme potansiyeline sahip tek televizyon kanali FOX televizyon kanalidir. Gerek yayinlanmis olan programlar ile gerek ise de en cok izlenen ve izlenme rekoru kiran dizileri ile de her bireye hitap
etmektedir.
Netice itibariyle eglenceli bir sekilde vakit gecirmek isteyen her birey icin ve samimi, icten ve halka yakin olarak yayin sunan bir kanal olarak da tüm bireylerin gönlünü feth eden bir televizyon kanali olarak kesintisiz bir bicimde yayin akisina sahiptir.
40.50 yaş arası dul bayan arkadaşlar arı yorum çünkü bende dulum pazarcık »
Merhaba iyi geceler ben haluk »
Dalaman'da yanlız yaşıyorum 38 yaşında esmer 178 boy 80 kilo beyim tanişacagim bir bayan arkadaş.. Devamını Gör »
Merhaba arkadaşlar ben Antalya Korkuteli ilçesinde yaşıyorum engelli ortapedik ayaktan yaş 33 ciddiy.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor kendisi beni çok ihmal ediyor bende bir kadın arkadaşla.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor beni ihmal ediyor bende kısa arkadaşlıklar arıyorum bul.. Devamını Gör »
Merhaba mersinden tanışalım »
Merhaba ben haluk iyi geceler tatlı rüyalar »
72 yaşında yanliz yaşayan biriyim .bayan arkadaş ariyorum »
Merhaba ben haluk iyi geceler »
Selam ben emsar burada yalnız yaşıyorum burada bayan arkadaş edinmek sadece arkadaş olarak konuşmak.. Devamını Gör »
Kesinlikle katılıyorum herşeyiyle güzel olan eğitici kanal cille gibi şiddet içerikli filmler olmama.. Devamını Gör »
Ben Domanicden irfan yaş 63 dulum emekliyim yalnız yasıyorum bir oğlum var evli benden ayrı yasıyor .. Devamını Gör »
Merhaba ben Melih kurfez derince Kocaeli civarında cidi evlenmek amacila tannisip eyer benim evim va.. Devamını Gör »
Dul şişman kilolu farkımız olgun Bi bayanla ciddi aşk arıyorum cine yeni mahalle bekarım »
Çine de emekli bekarım dul veya bekar olgun kiloluda olur bayan arkadaş arıyorum ciddiyim »
Telefondan izleyebileceğim bir tane bile mobese kamerası yok belediye bu kadar mı aciz bu kadar zor .. Devamını Gör »
Ereglide yanlız yaşayan bayanlar arıyorum Muammer yaş 38 »
Merhaba çocuklarım trt çocuk kanalını sürekli izliyorlar çok seviyorlar yalnız son zamanlarda çıkan .. Devamını Gör »
KRT TV NEDEN ÇALIŞMIYOR? »