04 Şubat 2025 Salı - Gelin 29. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Haziran Cumartesi Gelin 29. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Haziran Cumartesi
Haber

Gelin 29. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Haziran Cumartesi

Gelin 29. Bölüm izle - 8 Haziran 2024 Cumartesi Gelin 29. Bölümde neler olacak? Sevilen dizi Gelin 29. Bölüm özeti ve fragmanı yayında.

Takip Et
02 Haziran 2024 • Güncelleme: 08.06.2024 - 11:48 • Yorum Yap
Gelin 29. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Haziran Cumartesi

Gelin 29. Bölüm izle - 8 Haziran 2024, Cumartesi

Gelin dizisinin 8 Haziran 2024, Cumartesi akşamı yayınlanan Gelin 29. Bölüm fragmanı ile Kanal 7'de ekrana geldi.

CİHAN, EŞİ HANÇER’E LAF SÖYLETMİYOR!

Gelin’de Cihan, annesini affetmek istemez fakat Hançer’in ısrarı üzerine ziyaretine gider. Annesine Hançer’in isteği üzerine geldiğini söyleyen Cihan, eşinin arkasında olduğunu bir kez daha gösterir. Cihan ve Hançer aşkı büyüyor mu?

Hançer hakkında çirkin sözler söylenmesi üzerine çılgına dönen Cihan, adamın yakasına yapışarak Hançer’in eşi olduğunu ve değerinin paha biçilmez olduğunu söyler. Cihan’ın sözlerini duyan Hançer ise onun bu tavrından çok etkilenir. Her ne kadar anlaşma üzerine yapılan bir evlilik olsa da Cihan’ın bu tavrı Hançer’i etkilemeye yeter. Hançer, Cihan’a aşık mı oldu?

SOYADININ AĞIRLIĞI ALTINDA EZİLEN İKİ GENCİN ÖYKÜSÜ 'GELİN' İLE KANAL 7 EKRANLARINDA

Başrollerini Talya Çelebi ile Cenay Türksever’in paylaştığı 'Gelin' dizisi, çarpıcı içeriği ile Cumartesi ve Pazar akşamlarına damga vuruyor. Bir yanda sevdikleri için hayallerinden vazgeçen Hançer, öte yanda bakışlarıyla ateş saçan Cihan… Bambaşka dünyaların insanları olan Hançer'le Cihan'ın büyük yalanlarla harmanlanan hikayesi Gelin dizisiyle Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Kendisini bir anda hayallerinden başka bir dünyada bulan Hançer ve soyadının ağırlığı karşısında ezilen Cihan’ın yalan ve ihtirasla yoğurulan hikayesi Gelin, ekranlardaki yerini alıyor. Zengin ve soylu Develioğlu ailesinin yaşadıkları konakta kara bulutlar dolaşmaktadır. Bu köklü ailenin soyunun devam etmesi, Cihan Develioğlu’nun doğacak olan erkek çocuğuna bağlıdır ancak Cihan, eşinden dolayı çocuk sahibi olamamıştır. Ailesine, geleneklerine özellikle de tüm mal varlığının yegane mirasçısı olarak gördüğü doğacak torunlarına çok önem veren Mukadder Develioğlu, oğlu Cihan Develioğlu’nun erkek çocuk sahibi olabilmesi için acımasız bir oyun oynar. Cihan’ın eşi Beyza’ya tehlikeli bir teklifle giden anne Mukadder Develioğlu, oğlundan boşanmasını ister. Tek amacı erkek torun sahibi olmak olan Mukadder Develioğlu, oğlunun çocuk sahibi olduktan sonra tekrar Beyza ile evleneceğinin sözünü verir.

Hikayenin diğer tarafında ise yokluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışan, hayatının baharında bir genç kız vardır. Bu genç kızın ismi Hançer’dir. Adını keskin bakışlarından alan Hançer, hayatını altüst edecek bir teklifle karşı karşıya kalır. Hançer’in fakir olması ve sorun çıkarmayacak bir aileye sahip olmasını fırsat bilen Mukadder Develioğlu, ona oğlu ile evlenerek erkek çocuk dünyaya getirmesi teklifinde bulunur. Hayatının aşkını bulup, mutlu bir evlilik yapma hayalleri kuran Hançer, önce bu teklifi reddetse de abisinin ölümcül bir hastalığının olduğunu öğrenince teklifi kabul etmek zorunda kalır. Geri dönülmez bir yola giren Cihan ve Hançer için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Büyük bir oyunun içine çekilen, karanlık bir labirentte kaybolmuş bu iki genç, planlanan oyunların aksine aşkın büyüsüne mi kapılacak?

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin dizisi hafta sonu 20.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Gelin 29. Bölüm Fragmanı izle

Yorumlar
Avatar Seçimi Yapın
Son Yorumlar
  • Emrah 03.02.2025 11:16

    40.50 yaş arası dul bayan arkadaşlar arı yorum çünkü bende dulum pazarcık »

  • Kullik 28.01.2025 21:53

    Merhaba iyi geceler ben haluk »

  • Hüseyin 05.01.2025 02:30

    Dalaman'da yanlız yaşıyorum 38 yaşında esmer 178 boy 80 kilo beyim tanişacagim bir bayan arkadaş.. Devamını Gör »

  • Memo 04.01.2025 22:56

    Merhaba arkadaşlar ben Antalya Korkuteli ilçesinde yaşıyorum engelli ortapedik ayaktan yaş 33 ciddiy.. Devamını Gör »

  • Doğan 01.01.2025 16:13

    Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor kendisi beni çok ihmal ediyor bende bir kadın arkadaşla.. Devamını Gör »

  • Doğan 01.01.2025 16:09

    Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor beni ihmal ediyor bende kısa arkadaşlıklar arıyorum bul.. Devamını Gör »

  • Murat Kaya 30.12.2024 23:50

    Merhaba mersinden tanışalım »

  • A.haluk Reyhan 29.12.2024 22:52

    Merhaba ben haluk iyi geceler tatlı rüyalar »

  • Eto. 20.12.2024 23:09

    72 yaşında yanliz yaşayan biriyim .bayan arkadaş ariyorum »

  • Kullik 17.12.2024 21:41

    Merhaba ben haluk iyi geceler »

  • Emsar 17.12.2024 21:21

    Selam ben emsar burada yalnız yaşıyorum burada bayan arkadaş edinmek sadece arkadaş olarak konuşmak.. Devamını Gör »

  • Beste 16.12.2024 17:16

    Kesinlikle katılıyorum herşeyiyle güzel olan eğitici kanal cille gibi şiddet içerikli filmler olmama.. Devamını Gör »

  • İrfan 13.12.2024 19:05

    Ben Domanicden irfan yaş 63 dulum emekliyim yalnız yasıyorum bir oğlum var evli benden ayrı yasıyor .. Devamını Gör »

  • Adım Melh 06.12.2024 19:29

    Merhaba ben Melih kurfez derince Kocaeli civarında cidi evlenmek amacila tannisip eyer benim evim va.. Devamını Gör »

  • Hüseyin 24.11.2024 19:22

    Dul şişman kilolu farkımız olgun Bi bayanla ciddi aşk arıyorum cine yeni mahalle bekarım »

  • Huseyin 24.11.2024 19:19

    Çine de emekli bekarım dul veya bekar olgun kiloluda olur bayan arkadaş arıyorum ciddiyim »

  • Gurbetçi 24.11.2024 00:52

    Telefondan izleyebileceğim bir tane bile mobese kamerası yok belediye bu kadar mı aciz bu kadar zor .. Devamını Gör »

  • Muammer 20.11.2024 12:31

    Ereglide yanlız yaşayan bayanlar arıyorum Muammer yaş 38 »

  • Zeynep 19.11.2024 21:25

    Merhaba çocuklarım trt çocuk kanalını sürekli izliyorlar çok seviyorlar yalnız son zamanlarda çıkan .. Devamını Gör »

  • İZLEYİCİ 17.11.2024 15:12

    KRT TV NEDEN ÇALIŞMIYOR? »

Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim