Haber

Hayvanlar Hayatımızda Neden Olmalı? için tüm yorumlar

Hayvanlar Hayatımızda Neden Olmalı? haberi için yapılan yorumlar, "Hayvanlar Hayatımızda Neden Olmalı?" başlıklı gönderi ile ilgili sen de düşüncelerini paylaş!

Misafir 31 Ekim 2017 1719 Yorum Yap

Hayvanlar Hayatımızda Neden Olmalı?
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
    8 yıl önce
    Sinan
    Sizi gidi hayvan severler siziemoticon sevin sevin hayvanlar asil ve vefalı hayranlardır can dır can....
    1  0 Yanıtla
    8 yıl önce
    Çinare
    Ay yerim onları çoçuklar bir başka sever hayvanları..
    1  0 Yanıtla
    8 yıl önce
    Merve
    Hayvan bakmak güzel bizde köye gidince çocuklar bolca görüyorlar.
    2  0 Yanıtla
    Ç
    8 yıl önce
    Çinare
    Hayvan saklamak beslemek bakmak aynı laflar diyildimiemoticonya aklıma ilk gelen o oldu öyle yazdım düzeltdiyin için teşekkür ederim..biraz fazla olmadımı bu laflar utandırıyosun..Meks'si almışsın yanına sevindim can yoldaşı olur sana büyümüşdür şimdi o..
    2  0 Yanıtla
    8 yıl önce
    Sinan
    Hayvan saklamak ne kız inciemoticon)) ona hayvan bakıyorum deniremoticon Iyi yapıyorsun iyi kalpli inci seni sendende zaten bu bekleniremoticon merhametli inci....
    2  0 Yanıtla
    Ç
    8 yıl önce
    Çinare
    Evet çoğu yerlerde öyle malesef..ama ben şanslıyım bu konuda kevremdekilerde bende hayvan saklıyoruz bir kaçı hariç bir kedim var birde papağan saklamak istiyorum kısmetse..sokak hayvanlarımızda var her zaman gelib yemeklerini yerler sonra gider yarın aynı zamanda yine gelirler onlarda kimin onları sevib sevmediyini biliyolar anlıyolar hayvan deyib geçmemek gerek hayvanlara işçence eden insanlardan daha insanlar sadıqlar fazla olduysa kusura bakmayın..
    3  0 Yanıtla
    8 yıl önce
    Ferdi
    Evet doğru maalsef bu durum çok üzücüemoticon( Ben hayvanları çok severim ama yetiştirecek yerim yok.Arkadaşıma( can kardeşim olur kendisi)gidip Meks adlı köpeğini seviyorum gezdiriyorum başka birşey gelemiyor elimden.Hatta onun komşuları köpek besliyor diye şikayetçi bile oldu oturduğu sitede malesefemoticon( neyseki kendisi keçi ve cazgır olduğundan kimseyi tınlamadı besliyoremoticon)) en son binayı havaya uçurum yinede bu köpeği bırakmam diyince millet neme lazım diyip korkup kaçtıemoticon sustular şimdi .Bu keçiyi tanıyan tanıdı benceemoticon))
    4  0 Yanıtla
Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.