Miss Turkey 2024 yarışmasında 100'lerce aday arasından seçilerek Türkiyenin en güzel kızı olan İdil Bilgen, kraliçe tacını taktı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan İdil Bilgen, 24 yaşındadır ve 1.80 boyundadır. Peki, Miss Turkey 2024 birincisi olan İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında? İşte, 2024 Türkiye güzeli İdil Bilgen'in hayatı ve biyografisi hakkında genel bilgiler.
İDİL BİLGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?
Miss Turkey 2024 birincisi olan İdil Bilgen 24 yaşında ve 180 boyunda. Türkiye birincisi seçilen İdil Bilgen, Bilgen Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.
11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.
Birinci olan İdil Bilge, ''Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bu yarışmaya katılırken 1. olmayı çok istiyordum. Fakat olabilir miyim? Bilmiyordum. Şansımı denedim. Ülkemi temsil edebilmenin gururu beni çok heyecanlandırıyor.'' dedi.
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »
kamu personeliyim 1 gecelik ne kadar yardımcı olurmusunuz »
28 yasindayim bekarim tanismak istiyorum beni ara »
40.50 yaş arası dul bayan arkadaşlar arı yorum çünkü bende dulum pazarcık »
Merhaba iyi geceler ben haluk »
Dalaman'da yanlız yaşıyorum 38 yaşında esmer 178 boy 80 kilo beyim tanişacagim bir bayan arkadaş.. Devamını Gör »
Merhaba arkadaşlar ben Antalya Korkuteli ilçesinde yaşıyorum engelli ortapedik ayaktan yaş 33 ciddiy.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor kendisi beni çok ihmal ediyor bende bir kadın arkadaşla.. Devamını Gör »