Ömre Bedel 4. Bölüm izle - 27 Aralık 2018, Perşembe - Ömre Bedel 4. Bölümünde neler olacak? Ömre Bedel son bölüm izle. Ömre Bedel 4. Bölüm özeti ve fragmanı yayında.
PRENS LEE YEOK İLE CHAE-KYUNG'UN HAKLI SAVAŞI
Omre Bedel'in 4. bölüm özeti şöyle: taht konusunda endiseye kapilan imparator, kardesinin yaptigi ufak hatayi buyutur ve Prens Yeok'u tutuklatir. Zindana kapatilan prens, oradan kurtulabilecek mi?
Prens Lee Yeok, agabeyi imparator Lee Yoong'a karsi gelmek sucundan zindana atilir ve yargilanir. Gercek korkusu tahti kardesine kaptirmak olan imparator, kendine tehdit olusturan prensi uzaklastirmaya calisir. Katibin kizi Chae-Kyung, imparatorun karsisina cikar ve Prens Lee Yeok'un bagislanmasini ister. İmparator Lee Yoong, Chae-Kyung ile kardesinin arkadas olmasina sasirir ve icten ice kiskanir. Bas katip ise yasanan olaylarda Prens Lee Yeok, kadar Chae-Kyung'un da hatali oldugunu anlatmaya calisir. Kralice ise oglunu aklamak icin Prense, tum sucu Chae-Kyung'un ustune atmasi konusunda baski yapar. İmparator, Chae-Kyung'un suclu olduguna karar verilirse ailesi ile birlikte infaz edilecegini soyler. Chae-Kyung, iyi niyetinin kurbani mi olacak? Prens Lee Yeok, goz gore gore Chae-Kyung'un ceza almasina izin verecek mi? Birbirinden hoslanmaya baslayan Prens ve Chae-Kyung, ayri mi dusecek?
Ömre Bedel 4. Bölüm Fragmanı izle
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »
kamu personeliyim 1 gecelik ne kadar yardımcı olurmusunuz »
28 yasindayim bekarim tanismak istiyorum beni ara »
40.50 yaş arası dul bayan arkadaşlar arı yorum çünkü bende dulum pazarcık »
Merhaba iyi geceler ben haluk »
Dalaman'da yanlız yaşıyorum 38 yaşında esmer 178 boy 80 kilo beyim tanişacagim bir bayan arkadaş.. Devamını Gör »
Merhaba arkadaşlar ben Antalya Korkuteli ilçesinde yaşıyorum engelli ortapedik ayaktan yaş 33 ciddiy.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor kendisi beni çok ihmal ediyor bende bir kadın arkadaşla.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor beni ihmal ediyor bende kısa arkadaşlıklar arıyorum bul.. Devamını Gör »
Merhaba mersinden tanışalım »
Merhaba ben haluk iyi geceler tatlı rüyalar »
72 yaşında yanliz yaşayan biriyim .bayan arkadaş ariyorum »