Haber

Rüyada Emmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Emmek görmek ne demektir, rüyada Emmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Emmek nasıl tabir edilir? rüyada Emmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Takip Et
Rüyada Emmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Emmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Emmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Emmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Emmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Birini emmek ondan mal almaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Süt.)Rüyada emmek, mal sahibi olmaya yorumlanir. Rüyada bir kadinin memesini emdigini görmek onun malindan faydalanmaya, bir kimsenin her hangi bir yerini emdigini görmek, o kimsenin malindan ve parasindan pay almaya, bir çocugun me-me emdigini görmek, onun rizkinin bol olacagina, emdigi . meme-den süt yerine kan çiktigini görmek, haram mal kazanacagina delalet eder. Abdulgani Nablusî'ye göre; rüyasinda baska birinin kendi-sini emdigini görmek o kimsenin kendi malindan istifade edecegi-ne delildir. Rüyada birinin memelerini emdigini gören onun karisinin veya esinin malindan, burnunu emdigini gören cebinden, oylugunu emdigini gören milletin malindan faydalanir. Bir baska rivayete . görede: Rüyada birisinin kendisini emdigini görse, emen insan o kimseden mal alir. Iki memesini emse, o insan o kimsenin hanimindan mal alir. Eger onun burnunu emse, o insan o kimsenin sevdigi birisinden mal alir. Oylugunu emse, o kimsenin milletinden mal alir.

Rüyada Emmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Emmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 139 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.