Rüyada Yay Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yay görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yay ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yay dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.
Rüyada Yay Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yay Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Ruyada yay görmek, cok iyidir ve ruyayi gören kisinin rahata erecegine, kurtulusu bulacagina, carelere ve cözumlere ulasacagina, sifa bulacagina, ruhen ve bedenen yenilenecegine, tazelenecegine ve canlanacagina alamet eder. Ruya sahibinin sagliginin bozulmayacagina, nesesinin ve keyfinin yerinde kalacagina, isinin gucunun rast gidecegine, rizkinin kesilmeyecegine, rahatinin, luksunun ve konforunun da baki olacagina tabir edilir ve hayirlara yorulur.
Rüyada Yaylım ateş Görmek: Rüyada yaylim atese karsi bulundugunuzu görmek, is hayatinizda gerek arkadaslarinizin, gerekse rakiplerinizin iki tarafli tenkitlerine maruz kaldiginiz için adeta ne yapacaginizi bilmez bir duruma düstügünüze delalet eder.
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »