Zayıflamak rüya tabiri, Rüyamda Zayıflamak gördüm? Zayıflamak rüya yorumu, Zayıflamak ne demektir, Zayıflamak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zayıflamak görmek ile alakalı tabirler? Zayıflamak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?
Bir kimse, ruyasinda kendisinin zayiflamis oldugunu gorse, bu ruyasi, artik kendisinin islerinin pek yolunda gitmedigine ve gitmeyecegine isaret olarak tabir olunur. Yani bu ruyayi gorenin dikkatli olmasi ve islerini ona gore takip etmesi ve zarar gormemesi icin bu konuda tedbirli olmasi gerektigine isarettir.
Rüyada Zayıflamak ile ilgili bir rüya mı gördünüz?
Rüyada Zayıflamak rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Rüyada Zayıflamak Görmek: Rüyada çok zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara düşmek demektir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kötüye yorumlanır. Rüyada çok zayıflamak i, yaşamındaki sıkıntılarla uğraşamayıp ruhsal sıkıntılara düşmek demektir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması kötüye yorumlanır. Rüyada zayıflamak insanın olaylarla başa çıkamayacak duruma geleceğine işarettir.Rüyasında aşırı zayıfladığını gören biri, hayatındaki sorunlarla başa çıkamayarak bunalıma girmek üzeredir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması iyi değildir.Rüyasında aşırı zayıfladığını gören biri, hayatındaki sorunlarla başa çıkamayarak bunalıma girmek üzeredir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması iyi değildir.
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »