Samsun ev yardımcısı iş ilanlarına sayfamız üzerinden ulaşabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz. Hemen ücretsiz ilan ver temizlik işi yapmak istediğin Samsun bölgesinde ilanın herkese ulaşsın.

Samsun Gündelikçi bayan aynı zamanda da temizlikçi bayan anlamın gelir. Samsun Temizlikçi Bayanlar; Temizlik işi bulduklarında kendi evlerindeki hasasiyeti müşterinin temizlik işindede göstermektedirler. Sayfamızda size en yakın Samsun Gündelikçi Bayanlara ulaşabilir, önerdiğimiz Samsun Temizlikçi Bayandan randevu alabilir ve Temizlikçi Bayana dahili telefondan ulaşabilir dilek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Samsun Temizlik İş İlanları 2023 Bugün Samsun bölgesinde ve çevresinde temizlikçi arayan firmalar ve iş yerleri. İşkur Temizlik Elemanı ilanları. Samsun civarında yüksek fiyat ve ücretle günlük ev temizliği yapacak kadın eleman günlük detaylı ev ve ofis temizliği ücreti ne kadar? Gündelik temizlikçi fiyatları kaç para?

Gündelikci bayan temizlik personelleri için iş ilanlarının yayınlandığı, adayların iş, firmaların eleman bulduğu insan kaynakları ve kariyer sitesi. Samsun için iş ilanı verin aradığınız işi ve elemanı hemen bulun, ücretsiz iş ilanı ver.

Ev temizliği ve yardımı Samsun bölgegesi ve çevresinde ev ve ofis temizliği hizmeti arayan bay ve bayanlar aşağıdaki formu doldurarak sizden hemen ücretsiz ilan verebilirsiniz ya da google, yandex, bing gibi arama motoru siteleri üzerinden bulundğunuz bölgedeki iş ilanlarını arayarak daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Samsun ev ve ofis temizliği iş ilanlarıyla ilgili sayfamıza mesaj bırakabilirsiniz.

Samsun Ofis Temizliği, temizlik şirketleri, temizlik firmaları, gündelikçi bayan, temizlikçi bayanlar, Samsun temizlikçi bayan arayanlar, gündelikçi bayan arıyorum, temizlikci eleman, gündelikci elaman

İlanlar 12 YORUM
D
1 yıl önce
Deniz
Evimde yatılı temizlik ve yemek yapacak bayan arıyorum
R
3 yıl önce
Refik
2 gunluk temizli isi var camlar silinecek Pas Pas yapilacak kisa a ev komple temizleyecek yardimci olabilecekmisiniz
S
3 yıl önce
Sinem
Günlük temizlik yaparım ve çalışırım.05467380498 sinem
S
3 yıl önce
Sinem
Temizlik iş ilanı arıyorum.günlük temizliğe giderim
E
3 yıl önce
Esra
Ev, ofis gunluk temizligi giderim terciyim atakum bolgesi nr 0040729376302 esra