Kanal D dizisi Sevda'nin Bahcesi 23 Eylul Cumartesi gunu ekran macerasina basliyor.
Sevda'nin Bahcesi'nin ilk bolumunde neler olacak?
Basrollerinde yillar sonra ayni projede bir araya gelen Sibel Can ve Emre Kinayin yer aldigi, yapimini Gold Film, senaristligini Birol Guvenin ustlendigi dizi “Sevdanin Bahcesi” Cumartesi saat 20.00'de ilk bolumu ile bu aksam ekrana geliyor.
18 yil once bosanan Sevda ve Leventin yillar sonra yollarinin kesismesini konu alan Sevdanin Bahcesinin 1.bolum ozeti soyle;
Sevda ve Levent on sekiz yil once ayrilmistir. Levent, Sevdadan ayrilmak istediginde Sevda, kizi Defneye hamile oldugunu soyleyememis, Levent baba oldugunu ogrenemeden Sevdayi terk etmistir. Şimdilerde cok basarili bir girisimci olan ve mutlu bir evliligi olan Levent, uzun yillar Sevdayi gormemistir ve on sekiz yasinda bir kizi oldugundan habersizdir.
Bir gun kader, buyuk bir tesaduf eseri bu eski iki asigi bir araya getirir. Artik onlar icin hicbir sey eskisi gibi olmayacaktir. On sekiz yil boyunca aciga cikmamis sirlar, soylenmis yalanlar bir bir ortaya cikacaktir.
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »